Sexualitet

Lägeskontroll del 1

Sexualitet
När barn utnyttjas sexuellt blir deras naturliga kapacitet stulen i från dem. Jag invigdes i sex i en vuxens tidtabell, enligt en vuxens behov. Jag fick aldrig chansen att utforska och uppleva min egna lust innefrån. Sexuell upphetsning förbands med skamkänslor, obehag, smärta och förödmjukelse. Barn lämnar ofta sina kroppar under sexuella övergrepp, Jag domnade bort eller försvann. När övergreppen förbands med tillgivenhet blev mina behov av värme och närhet kopplade till sex.

Vart befinner du dig nu?

  • Försöker du använda dig av sex för att uppfylla behov som inte är sexuella? Kan du ta emot värme och omtanke i andra former? Oj.. Ända sedan jag blev av med oskulden när jag var 11, eller 13 år fram till för inte ens ett år sedan så var svaret ett stort fett JA på första frågan och NEJ på andra.

Det har varit med sex som jag känt mig älskad. Vilket så klart har lett till att jag har haft på tok för många sexpartners.. Min sambo, han har visat mig, gång på gång på gång att kärlek och ömhet kan visas på andra sätt än sex. Jag har kämpat i mot, massvis. Jag har inte förstått, jag har varit omättlig, krävt, bett om till och med försökt förhandlat mig om sex med min sambo.

Tragiskt men sant. Nu, förstår jag och detta har satt spår i vår sexuella relation en del. Jag älskar honom för att han har orkat att lära mig att kärlek och ömhet, det kan man visa på många olika sätt. Han har fått tagit ett sådant stort ansvar, alldeles för stort. Ingen annan skulle orka bryta sig in och igenom mitt destruktiva mönster. Han har klarat av på 2år vad mitt ex inte lyckades på 6,5år. Han är så fantastisk stark min sambo. Och nu är det min tur att ge tillbaka och låta han läka lite, för detta, det har varit en enorm börda i vår relation.

  • Upplever du ditt värde främst sexuellt? Igen, för knappt ett år sen var det så. Inte längre alls längre. Även detta har min sambo suddat ut. Han har lyckats att få mig att börja förstå mitt värde som människa utan sex. Han har lyft upp, puschat och trott på mig till 100% vad det än gäller.
  • Njuter du av sex eller sexuell lust? Oh hell yeah!! Jag älskar sex. Sex med min sambo är det bästa sexet jag någonsin upplevt. Han och jag är som yin och yang tillsammans. Vi passar som handen i handsken. Sex är roligt och spännande så det är klart jag njuter när jag har en sexpartner som honom.

Jag njuter även när jag har sex med mig själv, jag är en sexuell människa och räds inte för att prata, skriva, titta och läsa om det.

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: