Bröst-problem

God morgon,

Jag har ett bröst-problem som jag tycker är lite jobbigt. Lite skamligt. Jag har lovat mig att inte låta skam få bestämma över mig så jag skriver och pratar om det. Först och främst, jag älskar mina bröst för att de är känsliga, har fina vårtgårdar och ytterst charmiga bröstvårtor.

Okej. Jag har alltid haft väldigt stora bröst, så pass att jag på allvar funderat på att operera bort lite. Jag har inte känt mig så speciellt vacker eller attraktiv när jag var yngre men då har jag själv tänkt att jag åtminstone har bröst och det gillar killar, som då gillar mig.

Jag vet. Så dumt, men jag är tyvärr långt ifrån den enda tjej som har behövt bekräftelse från killar för att känna att jag duger. Så är det inte längre, tack och lov.

Till bröst-problemet, efter min viktnedgång på 50kg har mina bröst blivit väldigt hängiga och “påsiga”. Jag tycker det är trist att inte kunna få ett snyggt dekolletage längre. Problemet är dock att fylla ut min bröllopsklänning på ett snyggt sätt. Klänningen är sådan att en bh inte går att ha, alls.

Jag och klänningen ska åka till bland annat @gustavmellbin.se för att se om de kan göra underverk för mig. Håll tummar!

Det jag känner skam över är att brösten blir typ “skrynkliga och påsiga” och att de flyter ut i en bh så jag vill typ gömma dem.

PSX_20200828_074615

Jag tror inte att jag kommer att göra någon bröstförstoring. Jag ska aldrig säga aldrig, det har jag lärt mig men jag har 0 önskan om det i dag.

Nåja, jag försöker att släppa skammen för detta. Jag har ju två friska bröst, som jag tycker om.

Ha en fin helg!

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: