Porrfilmssnygg

Jag tycker det är dags för en till asjobbig och öppen post som berör ämnen “man inte pratar” om.  Jag har berättat för er om alla mina fejkade orgasmer och nu ska jag berätta om alla tråkiga ligg på grund av att jag (och den jag haft sex med) varit/är porrskadad. Och vet ni? Jag vet att jag inte är ensam om detta.

Om jag ligger på ett speciellt sätt då är jag sexig: har jag tänkt fler gånger än jag kan räkna till. Att det inte varit optimalt för mig eller skönt har varit oviktigt.
Om jag rör mig så här är jag sexig: har jag också tänkt, sen att rörelsen inte gör det skönt för mig är oviktigt, så länge jag är sexig.

Ju mer porrfilmssnygg jag varit, ju bättre är jag i sängen har jag fått höra. “Jag är så öppen att pröva nya saker, nya ställningar…” Jo, för att det är via porrfilm jag lärt mig hur sex ska vara och det är ingen som gått in och brutit av den föreställningen eftersom att det uppskattas så mycket.

Allt för den manliga orgasmen, för den manliga tillfredsställelsen. Eller? Dessa ligg har varit många, tråkiga, intetsägande, fejkade, osköna och sådana som jag velat att de ska vara över så fort jag kan.

Tjejer, vi är magiska när vi tar vår njutning på allvar, när vi har sex för att vi vill och njuter för att vår partner vill att vi ska njuta (på riktigt), DÅ är vi som snyggast. Oavsett hur rå eller “grottmänniska-lik” vi är eller hur mycket våra ansikten förvrids när vi är i vårt “moment”.
.
Jag råkar också veta att det finns faktiskt män därute som gillar när vi äkta, när vi njuter och inte följer porrfilmsnormen. Så kör bara kör! ❤️🔥✊
.
Ja, jag vet, ett mycket personligt inlägg, sex och sånt, öppet på internet, för alla att läsa. Ni vet ju detta vid det här laget. Dessa typer av inlägg kommer inte bli färre bara fler.

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: