Fejkade orgasmer

Förlåt alla män vars ego jag möjligtvis krossar nu men jag har fejkat i princip alla mina orgasmer. Varför? Jo, för att det var varit mer aktuellt för er att få ert ego smekt än att göra rätt för mig så att jag kunnat svara ärligt på den ständiga frågan “kom du?”. Snark..Så jävla mycket snark på den.

Jag har haft ett “sexriskbruk” så antalet fejkade orgasmer kan inte räknas på två händer eller fötter” långt ifrån. 

Nog är jag lite orättvis möjligtvis, jag har kunnat visa, berätta och inte fejkat men det är inte så många av er som faktiskt varit genuint intresserad. Visst, många av er säger att ni är det, “att ni inte är nöjd om inte jag är nöjd”, men väl i “sängen” är ni enbart lögnare.

Och visst kan det vara så att mitt maskineri varit avstängt på grund av de sexuella övergrepp jag utsattes för av pappa, visst kan det vara så att “hon” varit skadad och att det krävts en extraordinär man för att skänka mig trygghet nog för att jag ska ha sjungit ut.

Men låt mig vara krass här, så många av er, mina alla ligg, har vetat om min uppväxt, har vetat om min problematik i att slappna av och känna trygghet, ändå har ni genomfört sexet med målet att ni ska få en orgasm. Som att det är er förbannade rättighet. Fifan.

Det är så skönt när insikten om att jag äger rätten till min kropp infinner sig. Som avslutning på det här inlägget passar sig @miaskaringerlazar

No More Fucks to give. Inte ens ett litet fuck.
.
(Det har tagit mig ca en månad att samla mod till detta extremt personliga inlägg. Min sambo påminde mig i dag om att jag har detta konto för en anledning och att jag inte ska tabubelägga mig själv, så tack @sundbergmattias)
.
Jag undrar hur många kvinnor är det som fejkar orgasm för att få killen av sig på grund av värdelöst sex?

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

One thought on “Fejkade orgasmer

  1. Pingback: Porrfilmssnygg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: