Föreläsning

Släpp Skammen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är tjejen som man trodde blev kidnappad av satanister för många år sen och som var efterlyst av SÄPO. Jag är hon som aldrig riktigt var på lektionerna och hade sönderskurna armar, ben och mage. Jag är hon som ville ta sitt liv.

Jag ”riskbrukade” både sex och alkohol innan jag ens hann bli 15 år. Som 14-åring behövde jag rymma från mitt liv för att få hjälp av samhället, på riktigt.

I min föreläsning ”Släpp skammen” får ni höra om mitt liv, om de sexuella övergrepp min så kallade pappa utsatte mig för som barn, om hur skammen har hindrat mig i livet, om hur den bristande kunskapen om detta ämne som ännu är tabu att prata om har påverkat mig. Jag berättar om min psykiska ohälsa och hur jag gått från att bara överleva till att faktiskt leva och vidare till att bli student och egen företagare.

Min föreläsning berör även hur det är att bo på SiS- och HVB-boende, brokig skolgång, övervikt och PTSD, ångest och depression.

Ingen föreläsning är den andra lik då jag djupdyker i olika skeenden beroende på åhörare, den som anlitat mig och vart jag själv är i livet. Gemensamt för alla föreläsningar är att jag berör och inger hopp.

Arvode,
Jag innehar F-skattsedel och tillämpar fast arvode som inkluderar förberedelse och restid. Boende, resa samt moms tillkommer. Rabatterat arvode kan förekomma vid särskilda skäl. För mer information om fakturering och kostnad får jag be dig att kontakta mig på: info@slappskammen.se eller ringa på telefonnummer 070-656 72 91.

Det går även bra att använda dig av formuläret nedan. Jag kontaktar dig så fort jag har möjlighet. Tack!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: