Utlösning eller förspel

Jag har ganska stora problem med att komma ihåg allt min far utsatte för mig, visa saker tror jag för alltid kommer att vara begravda, vissa saker kanske förblir luddiga medan andra dyker upp lite här och var. Vissa minnen för med sig frågor andra bara ångest. En fråga som dök upp i natt var, onanerade aldrig pappa tills att det kom för honom eller gjorde han det men att jag aldrig mins för att det var ett steg för mycket för min lilla flickehjärna att ta hand om.

Jag tror att jag mins en utlösning. Det var efter att han hade mig som 69:a, då var jag tvungen att följa med in i badrummet, då han skulle duscha. Jag fick ta med mig tidningen som låg mellan hans ben så jag var ändå rätt nöjd. Han ville att jag skulle sitta på golvet medan han tvålade sig och jag mins att jag såg upp på honom medan medan han tvättade sin penis och att något annat vitt som inte såg ut som vanligt tvållödder kom från hans penis.

Då visste jag inte alls vad som var vad, men jag vet att när jag skriver detta vänder sig min mage ut och in och jag är nära att kräkas. Jag vet inte om han fick utlösning då eller om jag såg något annat, jag var som jag skrivit tidigare bara fem år..

Jag undrar även om han använde mig till sitt egna förspel innan han gick och hade sex med min dåvarande plastmamma. Han smekte mig medan han onanerade väldigt ofta om nätterna, och några gånger efter det hörde jag genom väggarna att de hade sex. Mer om det en annan gång.

Fyfan.

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: