Grooming, del 2

Del 2 är en del av en skrivuppgift jag skrev för en skrivkurs jag gått. Så texten är i jagform och i nutid, vilket var en utmaning eftersom att jag behövde komma dit och minnas mitt fjortonåriga jag och mina tankar. Jag skriver alltså om kvällen som den lyckade groomingen slutade på nätet och ersattes av mycket annat, som kan läsas i del 3.

Jag har ju planerat kvällen i typ två månader och varit noga med att inte lämna ledtrådar. Det gick åt helvete sist jag försökte rymma. Jag lyfter på täcket och fortsätter att gå igenom min lilla rymningsväska.

Svart nagellack, tre par trosor, jag måste snatta fler trosor när jag kommer fram. Två par jeans, tre t-shirtar och två långärmade tröjor som jag måste ha på mig när jag är ute bland folk. Jag måste kunna kan dölja mina skärsår jag har på mina armar. Jag får inte dra till mig uppmärksamhet.

Det är valborg och jag har planerat allt perfekt. Alla mina vänner är uppe på berget och super som vi har gjort tillsammans de senaste tre åren. Mina kompisar kommer att vara så packade att de inte kommer att märka att jag är borta.

Ett paket tamponger och en bh, även om Varg skrivit att jag inte ska ha det med mig, för jag ska ju blöda som en riktigt kvinna och vara utan bh. Han vill komma åt mina bröst när han vill utan att han ska behöver anstränga sig för att komma åt dem. Två kartor p-piller och ett paket cigg, alltså jag kommer att dö utan cigg.

Jag kan inte fatta att det är i kväll det händer, min största dröm som ska gå i uppfyllelse. Att träffa, Varg och få gå med i hans satanistsekt. Jag tycker satanister ska ha långt hår och det har Varg. Han är bara så cool. Hans hund är supergullig. Han vill ju ha mig och jag ska bli hans. I kväll får ingenting gå fel, annars kanske han offrar mig till satan.

Varg har ju skrivit i ett mail att jag kan glömma att se min familj igen, att jag kommer att försvinna på riktigt om jag slarvar med ännu ett rymningsförsök. Jag har raderat alla mails, inga ledtrådar får lämnas, jag har varit jättenoga. Tänk om han inte är på riktigt. Tänk om han mailat bilder på någon annan. Tänk om han är farlig och tänk om han är ful, då vill ju inte jag ligga med honom.

Nu börjar det närma sig. Jag måste sticka i kväll, jag har inget annat val, jag bara måste sticka, jag orkar inte med det här livet. Jag ska ju bli fulländad satanist och lära mig att ritualer i en stad där ingen känner mig. Gud, jag hoppas brandstegen utanför mitt rum håller, det är långt ner till marken. Äh jag tar den risken, dör jag så dör jag.

Jag packar det sista av mitt liv, min vita dateparfym och ett block och penna. Jag snor med mig lite smycken från min moster som jag kan panta och få pengar för så att jag kan köpa mer cigg. Jag kastar ut ryggsäcken genom fönstret och klättrar ner. Jag ställer mig på det första fotsteget och ser in i mitt lilla rum jag haft på lån.

Hejdå lilla rum, hejdå lilla säng, hejdå alla, förlåt för allt.

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

One thought on “Grooming, del 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: