Grooming, del 3

Grooming, som slutade med en dom innehållande, sexuellt utnyttjande av minderårig, olaga hot och ofredande. Ett resultat av “lyckad grooming”.

IMG_20181208_200757_229__01IMG_20181208_201457_394__01__01

Varg och hans vänner fick besöksförbud och fick inte vara i närheten av mig på jag vet inte hur många år efter att han fick fängelse. Tagit bort namn, på grund av att jag inte vill kunna bli “hittad” av Varg. Det sista han sa till mig var “En Varg glömmer inte” vilket han sa efter att han hittat mig på nätet igen, typ sex-sju år senare.

Vad jag inte berättade för polisen, är att lien han hotade mig med till att gå och duscha, även användes när han ville ha sex med mig, för att skrämma mig lite och testa min lydnad. Att han tryckte upp mig mot en vägg för att tvinga mig att gapa, medan han höll en kartong med salt ovanför mitt huvud, vilket han sa, var ännu ett test för att se hur lydig jag var. Jag berättade inte heller att jag ibland fick sova på golvet, för att han och hans hund skulle sova på madrassen och jag var inte värt deras närhet.

Jag trodde ju trots allt, att jag var kär i honom. Han hade ju också snälla sidor, jag ville aldrig anmäla honom för något eller göra honom illa. Precis som pappa.

Jag utelämnar en hel del mer som hände när jag var på rymmen där, men syftet med detta är att berätta delar ur mitt liv, för att belysa en problematik som era barn kan utsättas för, hamna i. Det är så jag gör. Det är så jag gör med mina föreläsningar. Delar med mig av mig till er för att vi tillsammans ska hindra förövare att göra illa barn- och ungdomar i vårt samhälle.

Rädda barnen’s nätsmart
”Nätet har blivit en självklar del av barns vardag – en plats där de leker, träffar vänner
och lär sig mängder av nya saker. Det har gett barn större tillgång till världen utanför.
Men samtidigt har det gett världen större tillgång till våra barn.
Där barn håller till rör sig också människor som söker kontakt i sexuellt syfte, som kränker och begår allvarliga övergrepp. Brotten blir allt vanligare. Och allt grövre.”

 

 

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: