Presentation

När jag var liten så utsattes jag för sexuella övergrepp. Min förövare var den person som skulle lära mig allt i livet, jag fick skam och smuts istället.

Det har påverkat mig i hela mitt liv. Jag började att skära mig själv för att hantera smärtan, jag började att dricka alkohol för att döva smärtan och jag sökte kärlek i sex, allt innan jag blev 14 år.

Senare i livet hamnade jag i en djup depression. Om allt detta, om min psykiska ohälsa, om min skolgång, om hur jag släpper skammen och läker berättar jag om i mina föreläsningar.

Med mina föreläsningar vill jag krossa tabun, jag vill vara en hjälp, en väckarklocka och ett stöd, om du vill veta mer kan du besöka släppskammen.se

Film och redigering @Mattias Sundberg 

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: