En ängel

Jag hade min första officiella föreläsning i torsdags  (15/2-18) på IOGT-NTO i Söderhamn och den gick bra, faktiskt mer än bra, bättre än förväntan och de sa att det var 45 stycken som var där och lyssnade på mig, Det är 30 stycken fler än vad jag hade på min “Testföreläsning” jag hade 4:e februari.

Det är nästan en surrealistisk känsla att det är så många som vill höra på min historia. Det är till och med så att jag kanske kommer att ha en till föreläsning där med tanke på efterfrågan. Jag har en till föreläsning bokad just nu, dock inte för allmänheten men precis lika viktig. Vill du se och höra mig föreläsa, så skriv gärna en kommentar (om du inte redan gjort det förstås) så jag ser vart i landet ni befinner er. 

Förutom Söderhamn har jag planer på att föreläsa i Gävle och så småningom i Sundsvall.  Sundsvall behöver vänta lite på mig för att det är hemma och kommer att ta mer av mig än vad Söderhamn och Gävle gör. Men “Sundsvall’are” får gärna komma till Söderhamn och Gävle naturligtvis.

Som avslut på torsdagens föreläsning gav en ängel sitt armband till mig. Ett armband som hon en gång i tiden har fått. Armbandet ska går från en ängel till en annan, så nu får armbandet pryda min handled tills dess att jag hittar den där speciellt människan som förtjänar änglaarmbandet.

20180218_104333 (002).jpg

Tack Jenny för en fin avslutning som fick mig och andra till tårar. Jag är så tacksam att våra vägar korsats, för att din tro på mig smittar av dig, för möjligheterna du ger mig.  Du är en klippa!

Jag ska skriva lite mer om föreläsningen vid ett senaste tillfälle, jag håller fortfarande på att landa i den.

Tack för din tid.

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

One thought on “En ängel

  1. Men åhhh, nu gråter jag…glädjetårar ❤ så fint att hitta en ängel som jag kunde ge armbandet vidare till och tacksam för den tid jag hade det till låns och blev påmind om att jag betytt något alldeles speciellt för någon, precis som du gör för mig och säkerligen många fler. Ska bli spännande att få följa din resa som ser ut att bli fylld av ljus, glädje, kärlek och mening! Kram 🌼❤😘🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: