Kära hjärta

20180120_180805

Jag är så ledsen över att du blev utsatt för de hemskheter pappa utsatte dig för. Inget barn ska någonsin behöva utsättas för det. Jag är ledsen att ingen såg vad som pågick, jag är ledsen att vuxna människor svek dig och att du kände dig så ensam. Jag är ledsen för att du behövde sätta ditt känsloliv åt sidan.

Kära hjärta jag är ledsen att din intelligens blev ditt vapen för överlevnad istället för att bli en tillgång i studier. Jag är ledsen över allt du gått miste om. Kära hjärta, jag är dig så tacksam, du överlevde!

En hyllning till lilla jag. I bland glömmer jag bort exakt hur mycket lilla jag har gjort för mig. Den styrkan och överlevnadsinstinkten lilla jag hade var enorm.

Jag har en väldig styrka fortfarande men jag får dippar i bland och behöver minnas sånt jag gjort för att komma precis hit. Då fylls jag av värme och kärlek och det är precis vad jag behöver men har svårt att ta emot. Mer om just det i ett annat inlägg.

Hoppas du har en fin lördag!

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: