Facebook

Släpp Dinosaurien Fri
Syftet med sidan är att sprida mitt budskap #släppskammen men framför allt för att skapa ett forum för dem som behöver stöd, mod, styrka och kunskap. Här kommer ni att kunna ni att kunna följa debatter om sexuella övergrepp och allt det som är runt omkring. Här kan du få konkreta tips och råd på allt som rör just sexuella övergrepp.

Ni kommer att få läsa om mina och andras erfarenheter.  Sidan är under uppbyggnad och ändras och justeras i takt med de behov jag ser hos er samt hos mig själv.

När jag var ung hade jag en återkommande dröm om en breviparopus som vakade huset när det var “pappas vecka”. Han var blå och hade dom snällaste ögonen man kunde tänka sig. Han vandrade omkring i mina drömmar och hade ett vakande öga utanför huset varje natt. Han blev och var min enda trygghet.

Detta är varför min facebooksida, min blogg och mitt instagram heter just Släpp Dinosaurien Fri. Han behöver inte längre vaka över mig.

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: