En paus för insikt

Jag har inte skrivit här på väldigt länge och det är för att denna boken har givit mig så mycket insikt om mig själv och mina relationer. När man sköljs över med sådana insikter och sådana känslor som jag har så har behöver man tid att applicera dessa på livet. Förståelsen för mig själv kom direkt, men att förstå det ända in i hjärta och själ har tagit sin tid. Jag har inte till hundra procent accepterat allt ännu, frågan är om jag någonsin kommer att göra det.

Jag är nöjd med det jag kommit fram tills nu, men min förhoppning är att jag ska bli helt tillfreds med att vara ett offer för incest. Bara det faktum att jag kan skriva ut det här visar mig att jag är på god väg då jag aldrig sett mig själv som ett offer. Jag ser  inte mig som ett offer varje dag men i bland, i bland när jag får mina dålig dagar försöker jag att acceptera att det har sina orsaker som jag inte kan rå för.

Jag har mycket kvar att jobba med, men, jag är tusan i mig på god väg!

Published by Släpp Skammen

Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en närstående som barn och jag var tyst i många år, inte längre. Jag vill med min historia, vara en tröst, en väckarklocka, ett stöd och kanske en annans styrka. Att prata om det är en förövares värsta mardröm och jag har för avsikt att aldrig mer vara tyst. Skammen skall släppas och vi gör det tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: